Klaproos

Forum voor liefhebbers van M/f spanking en alles wat daarmee wel en niet te maken heeft
 
Index  Portal  Registreren  Inloggen  

Deel | 
 

 Lieke - een groentje

Ga naar beneden 
AuteurBericht
sietzetwist
Beginner
Beginner


Aantal berichten : 37

BerichtOnderwerp: Lieke - een groentje   zo jan 24, 2016 2:38 am

Hallo, als mannelijke switch leek het me leuk om te kijken of ik me goed kan inleven hoe een vrouwelijke sub (of is ze ook switch?) zich kan voelen tijdens haar (eerste) ervaringen met billenkoek. Daarom heb ik Lieke bedacht, en haar eerste verhaal vind je hieronder. Ik hoor graag wat jullie ervan vinden (en of het in de buurt met jullie ervaringen komt als je zelf een vrouwelijke sub of switch bent).

Eindelijk!
Na jaren van twijfelen en het anoniem afstruinen van fora lag Lieke ´over de knie´. “Waarom noemen ze het eigenlijk over de knie?” Ze durfde het nu niet hardop te vragen en wat raar da ze dit nu dacht. Maar ze lag hier toch duidelijk over de schoot van een man gebogen. Een beetje ongemakkelijk was het wel hoor, ze had ook het idee dat het in niets leek op de foto’s en tekeningen uit kinderboeken van kinderen die over de knie gelegd werden, welke ze in haar jeugd zo veelvuldig gefascineerd had gestudeerd. Haar tenen steunen op de grond en ook haar handen ondersteunden haar gewicht. Was dit het nu?

Toen landde de hand van Thom op haar spijkerbroek. Ze kon een giechel net onderdrukken. Dit was niet anders dan de speelse tikken die haar vriendjes haar weleens hadden gegeven als ze krom gebogen stond om iets uit haar tas te pakken. Geen ‘oeh lekker’ of ‘durf dat niet nog eens’ had ooit tot de zo vurig gewenste opvolging geleid…

Ze was een schoolmeisje. Nou ja, dat was Lieke eigenlijk niet meer. Maar ze hadden vooraf afgesproken dat ze zouden spelen dat ze een stout schoolmeisje was dat bij haar mentor op bezoek ging om over haar spijbelgedrag te praten. Ze was meteen enthousiast geworden toen Thom dat voorstelde. Om nou meteen als een ‘sub’ - zoals dat blijkbaar genoemd werd’ - zichzelf aan een ‘dom’ -weer zo’n woord - over te geven had ze een te grote stap gevonden. Bovendien deed ze vroeger niets liever dan schooltje spelen, juist hopende op een scenario als dit.

Om een lang verhaal iets korter te maken; de mentor had een flinke preek gegeven en vragen gesteld waar ze fluisterend op had geantwoord. Uiteindelijk bleek haar situatie natuurlijk onhoudbaar en besloot Thom dat een pak slaag de enige manier was om tot haar door te dringen. Hij was op een stoel midden in de kamer gaan zitten en had haar gebaard om bij haar te komen. In een paar seconden die een kwartier leken te duren had hij haar al prekend bij haar arm gepakt en over zijn knie, nou ja schoot dus, getrokken.

En nu was het pak slaag in gang waar ze al zo lang om gesmacht had. Het was alles waar ze op gehoopt had; ze voelde zich machteloos, vernederd, slachtoffer, maar vooral stout, heel erg stout. Haar achterwerk begon een warme sensatie te vertonen en de klappen maakten een heerlijk kletsend geluid door de kamer.

“Opstaan, broek uit!”
Zwijgend stond ze op van Thom’s mannelijke schoot en gehoorzaamde. Ze hadden vooraf afgesproken wat de grenzen waren, zodat ze zich tijdens het spel kon overgeven. Blote billen was toegestaan, graag zelfs, maar ze wilde niet helemaal naakt. Nu nog niet althans, stiekem zou ze dat wel ooit willen. Maar Lieke kwam uit een nogal preutse opvoeding waarin naaktheid iets voor de badkamer was, ook binnen het gezin. Daarom was het al spannend genoeg om haar onderlichaam te moeten (of mogen?) ontbloten. Bovendien paste helemaal naakt zijn beter bij een ander rollenspel dan bij een mentor-scholiere verhouding.

Hij voelde haar ongemak blijkbaar, want ze moest haar spijkerbroek wel 3 keer opnieuw opvouwen tot het netjes genoeg was, ze voelde haar hoofd nog roder worden dan het stringetje dat ze voor de gelegenheid had aangetrokken. Ugh, de gifbeker moet echt leeg, dacht ze toen hij haar opdroeg haar handen op haar hoofd te leggen en voor hem te komen staan. Ze wilde door de grond zakken toen hij zijn handen tussen het elastiek stak en haar slipje tergend langzaam naar beneden trok tot deze om haar enkels rustte. Een preek?!? Nu?!? Ze wilde terug over zijn schoot, naar die geborgen plek. Het kostte haar moeite om de vragen van de meester te beantwoorden. Iets over verantwoordelijkheid en dat ze een grote meid moest worden, en waarom ze niet naar school wilde. Ze speelde het spelletje mee, maar god wat vond ze dit vreselijk, nu besefte ze pas dat spanking roleplay niet alleen maar acteren en plezier maken is. Alhoewel, aan zijn broek te zien vond Thom het wel bijzonder plezierig om haar zo op haar nummer te zetten. Dom’s zijn maar rare wezens, dacht ze even.

Gelukkig mocht ze snel weer plaatsnemen. Alhoewel, gelukkig. De klappen op haar blote billen deden aanzienlijk meer pijn dan op haar broek, de klets die door de kamer galmde was ook scherper. Ze bedacht zich ook nu pas in wat voor genante positie ze eigenlijk ligt, zo met haar blote gat de lucht in. “Iek, kan ik nog weg, wat was het safeword ook alweer?”
Nee, ze moest nu volhouden. Thom had beloofd nog met een pollepel te geven en ze zou ook nog mee naar zijn slaapkamer mogen om zijn riem te voelen - tsja, ze had voor de eerste keer wel precies afgesproken welke straffen er zouden komen.

Auwauw!
Het begon met kreuntjes. Daarna ‘au’. Nog later name het volume toe en na een aantal dozijn klappen ging iedere klets steevast gepaard met een luid Auw! Thom had een pollepel van onder de stoel gepakt, een heel nare “verrassing”.
Dit was niet meer het fijne tintelende gevoel van weleer, dit was alsof er iemand met een kaasschaaf over haar billen was gegaan! Alsof ze in haar blote billen was uitgegleden en een gemene schaafwond op haar achterste had! Ze kneep haar billen bij elkaar, maar dat leverde alleen maar hardere klappen op, toch bleef ze onwillekeurig die beweging maken en weer loslaten.

De preek was ook niet meer zo schattig als voorheen. Ze mocht niet meer passief over zijn schoot liggen maar moest haar billen goed aanbieden, haar achterwerk mooi krommen met een beetje een holle rug, zodat hij er beter bij kon. Wat een onzin, hij wilde gewoon de baas spelen, dacht Lieke nog, of vindt het zo gewoon mooier om naar haar kont te kijken, de perv. Maar dat durfde ze niet te zeggen natuurlijk.

Toen ging het tempo omhoog. Een laatste aframmeling om haar de straf goed te laten onthouden, of zo’n stom excuus om haar het leven zuur te maken. Ze werd gek, ze wilde weg, maar hij hield haar vast. Heel stevig, heerlijk stevig…
Haar houding was al meteen verloren, maar Thom maalde daar blijkbaar niet meer om. Ze merkte dat ze nu ook met haar heupen op zijn schoot balanceerde. Haar benen staken horizontaal uit of slechts omhoog, al dan niet spartelend. Haar handen probeerden beurtelings haar billen te beschermen.
Tot haar schaamt begon ze te smeken, ze kon niet anders. Of hij alsjeblieft wilde stoppen, dat het pijn deed (duh), dat ze niet meer kon, en heel vaak de klank ‘au’ (of is het ‘ou’?).

Hij stopte uiteindelijk. En binnen een paar seconde was het weer goed. De pijn was er nog, haar bibs tintelde, maar Thom wreef zorgzaam over haar billen. De preek hoorde ze maar half, een of ander lulverhaal over dat hij dit ook liever niet had gedaan. Ja, maak dat de kat wijs, zelfs al was er ooit echt een mentor die dit bij een pupil zo mocht straffen dan kon dat alleen een mentor zijn die het heeeeel leuk vindt om slaag uit te delen.
Maar het was genieten. Sowieso is het geen straf als er iemand over je billen wrijft. Nou ja, niet ongevraagd natuurlijk, maar nu was het pas echt een traktatie. Het luchtte de pijn op. Het hielp haar weer op adem te komen en te beseffen wat er was gebeurd.

Thom leek er veel plezier in te hebben om over haar blote rondingen te wrijven (duh, man) en ze mocht het van haarzelf niet toegeven, maar stiekem vond ze het ook wel iets hebben dat haar billen als lustobject werden gebruikt. Ze voelde zich kleiner en kwetsbaarder dan ook. Toen Thom vroeg of het zo fijn was kreunde ze per ongelijk het woord ‘heerlijk’. Ze hoorde hem grinniken. Zijn handen beroerden ook haar bovenbenen en hoewel ze even de angst (of was het eerder een wens? Nee het was voor nu toch echt angst) dat zijn handen brutaler plekken zou verkennen. Maar gelukkig bleef hij een echte heer.

In de hoek jij

Wow, dat was lang geleden dat Lieke nog eens bij haar oren was gepakt. En, zette Thom haar nu in de hoek? Hihi, dit was geen brugklasser-rollenspel, ze leek wel een kleuter zo. In haar hele jeugd had ze naar haar weten twee keer in de hoek gestaan. Nooit was er billenkoek aan vooraf gegaan, dat gebeurde sowieso nooit op school en thuis hoorde zij ook tot de gelukkige meerderheid waar dat niet meer gebeurde. Zelfs een klap op haar bibs kon ze zich niet herinneren, hoewel haar ouders vertelden dat ze die toch weleens kreeg.
Beide keren dat ze zich kon herinneren in de hoek te moeten staan (een keer was het trouwens meer een soort van voor het bord staan) was ze zich van geen kwaad bewust geweest wat ze stout had gedaan, dat gevoel van ongeloof en spanning was blijven hangen. Dat was nu ook wel een beetje het geval. Nou ja ze wist het wel, maar ze was natuurlijk niet echt stout geweest, het was een spel. Zou ze volgende keer nog eens echt straf krijgen. God weet dat ze het zo nu en dan verdient…

Enfin, dat leek wel leuk hoor, jeugdherinneringen ophalen met je blote billen in de hoek. Het zachte briesje dat er langs haar warme kont waait, de priemende ogen van Thom in haar nek, het uitgesloten zijn van de activiteiten die hij zonder haar onderneemt (hoort ze daar nu een flesje bier open gaan), de keurende en vernederende hand op haar billen of ze al genoeg is afgekoeld voor de rest van haar straf, de jeuk aan haar enkel waar ze niet aan mag krabben, de onzekerheid hoe lang ze nog moet staan….. he wacht eens, dit is helemaal neit zo leuk meer. Hoe lang moet ik hier nog staan.

Net op het moment dat zowel de spanning als de opwinding wat uit haar lichaam zijn gezakt (horen die twee altijd bij elkaar soms?) pakt hij haar schouder. Of ze even voor hem uitloopt naar de slaapkamer. Viezerik, kan ie me goed begluren op de trap zeker. Aan de andere kant had Thom nu haar achterkant en what more al genoeg in alle blootheid en kwetsbaarheid kunnen aanschouwen, dus wat zou het nog bommen. Weer voelde ze dat diep verborgen oergevoel dat het ook wel fijn was om zo schaamteloos bekeken te worden. Terwijl ze normaliter toch niet van priemende ogen gediend was, en dan had ze nog wel haar kleren gewoon aan in dat soort gevallen.
Oeps doorlopen dus. Merkte ze op toen Thom een paar harde kletsen op haar billen gaf toen ze niet snel genoeg doorliep. Ze voelde de adrenaline weer in haar lichaam schieten en juist door de haast die Thom opeens had om haar naar zijn slaapkamer te loodsen was ze binnen no-time weer het gespannen maar ook naar straf hunkerende meisje van een kwartier geleden.

De deur sloeg dicht, er lag een dik kussen op het midden van het bed. Zou dit nu het moment zijn waarop ze die straf zou ondergaan waar Thom over had gezegd dat hij er vaak over droomde? Nou ja, dat was dan blijkbaar nog met een zweep. En op de ranch, naakt over een strobaal gebonden. Ehm, die cowboy fantasie gaan we voorlopig nog niet spelen maat, ‘Yippie-ka-yay motherfucker’.
Snel stopt ze met dromen, geen tijd voor bijdehante grappen in haar hoofd. Ze krijgt namelijk de opdracht om plaats te nemen over het kussen en haar bibs gewillig aan te bieden. Nou ja ben je helemaal besode… wil ze zeggen. Maar als ze omkijkt snapt Lieke al snel dat ze beter kan gehoorzamen. Want tergend langzaam haalt Thom zijn zwarte leren riem uit de lussen van zijn broek.

Lieke is weer een opstandige puber. Of gewoon haarzelf? Of eigen iets er tussenin, een jonge vrouw die heel erg als zichzelf toch een stout meisje ‘speelt’. Nog meer dan toen ze over de knie lag voelt ze zich op haar gemak in haar rol, wanneer Thom de riem tussen zijn duimen laat klappen. Ze zet zich schrap, het ligt heel comfortabel zo op een zacht bed, maar dit keer heeft ze wel een vermoeden dat dit vanaf de eerste seconde geen spelletje meer zal zijn.

Haar vrees en hoop worden bevredigd zodra de zwarte riem een donkerrode striem over haar beide billen achterlaat….
Terug naar boven Ga naar beneden
sietzetwist
Beginner
Beginner


Aantal berichten : 37

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   zo jan 24, 2016 2:50 am

Excuses voor de vele spelfouten. Soms zit je in al je enthousiasme en opwinding zo snel te schrijven dat ze erin schieten. En ik ben blijkbaar te laks om mijn opstel goed na te kijken scratch
Terug naar boven Ga naar beneden
Marc82nl
Gewaardeerd Poster
Gewaardeerd Poster
avatar

Aantal berichten : 225

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   di jan 26, 2016 4:32 pm

sietzetwist schreef:
En ik ben blijkbaar te laks om mijn opstel goed na te kijken scratch

Laughing Schot voor open doel? Very Happy
Terug naar boven Ga naar beneden
sietzetwist
Beginner
Beginner


Aantal berichten : 37

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   wo jan 27, 2016 5:47 pm

meer iets van zelfspot bedoeld.
Terug naar boven Ga naar beneden
Strafhand
Overijverige Poster
Overijverige Poster


Aantal berichten : 558

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   do jan 28, 2016 11:31 pm

Hallo Sietzetwist,
Ik kan niet zeggen, of het verhaal in de buurt komt van de ervaringen van een vrouwelijke sub. Maar ik vond het een leuk verhaal. Het ‘schooltje spelen’ als stout schoolmeisje is voor mij een aantrekkelijk scenario. Je beschrijft Liekes haar gevoelens in de vijfde alinea en dat doe je vaker. Bij het gevoel, dat ‘haar billen als lustobject werden gebruikt’ moest ik even grinniken; is dat wel eens niet het geval? Dan wordt ze de slaapkamer in geloodst en dat geeft enige spanning. Aan het slot valt er een riem met een striem. Maar  . . . is dat wel het einde van het verhaal? Ligt er een vervolg in het verschiet?
Terug naar boven Ga naar beneden
sietzetwist
Beginner
Beginner


Aantal berichten : 37

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   vr jan 29, 2016 1:31 am

Een vervolg is zeker de bedoeling. Maar niet per se het vervolg van dit pak slaag zelf, meer van de verdere spanking avonturen van Lieke. Als ze ervarener wordt en dingen uit gaat proberen, dus niet meer de 'ontrgroening'.

Suggesties zijn welkom Strafhand!
Terug naar boven Ga naar beneden
Guardian_angel
Beginner
Beginner


Aantal berichten : 29

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   wo feb 03, 2016 11:46 am

Erg leuk geschreven, moet je meer mee doen Wink
Terug naar boven Ga naar beneden
mint
Gewaardeerd Poster
Gewaardeerd Poster
avatar

Aantal berichten : 110

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   wo feb 03, 2016 12:18 pm

Super leuk verhaal! Ook een beste ontgroening zeg Smile
Terug naar boven Ga naar beneden
puk
Gewaardeerd Poster
Gewaardeerd Poster
avatar

Aantal berichten : 196

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   wo feb 03, 2016 4:43 pm

Leuk verhaaltje. Of het echt typisch een vrouwelijke eerste ervaring is, geen idee. Mijn ervaring was totaal anders iig.
Terug naar boven Ga naar beneden
gralin
Gewaardeerd Poster
Gewaardeerd Poster
avatar

Aantal berichten : 143

BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   ma apr 25, 2016 3:40 pm

Leuk verhaaltje, maar wel heavy voor een eerste keer Wink

Of het een vrouwelijke ervaring is.. tja, geen idee.. mijn gedachten zijn heel anders iig.
Terug naar boven Ga naar beneden
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Lieke - een groentje   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Lieke - een groentje
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Klaproos :: Literatuur :: Verhalen-
Ga naar: