Klaproos

Forum voor liefhebbers van M/f spanking en alles wat daarmee wel en niet te maken heeft
 
Index  Portal  Registreren  Inloggen  

Deel
 

 Op zoek naar wat discipline of gewoon een leuk gesprek?

Ga naar beneden 
AuteurBericht
billenkoekdiscipline
Watje
Watje


Aantal berichten : 24

Op zoek naar wat discipline of gewoon een leuk gesprek? Empty
BerichtOnderwerp: Op zoek naar wat discipline of gewoon een leuk gesprek?   Op zoek naar wat discipline of gewoon een leuk gesprek? I_icon_minitimema aug 13, 2018 2:03 am

Hoi allemaal,

Ik ben Michael, 26 jaar afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht en nu net aan het werk. Ik geef nu al een aantal jaar billenkoek en heb meerder meisje van rond mijn leeftijd over mijn knie gehad en allemaal meerdere keren billenkoek gegeven. Dit naar hun wens omdat zij op zoek waren naar begeleiding en billenkoek als straf voor verschillende dingen. Ik ben erbij gekomen door dat de eerste van deze vier een vriendin van me is. In een dronken bui stelde ze een keer dat ze billenkoek nodig had en vroeg ze of ik dit wilde doen en zo zijn we er eigenlijk een keer mee begonnen. Zij is een gewone vriendin van me en hierbij ging en gaat het niet om het seksuele maar om de straf. Ik merkte dat ik er plezier in had haar op deze manier te helpen. Bovendien was het fijn want ik vind de sfeer heel erg belangrijk voor het geven van billenkoek, we konden daarna gewoon lekker een drankje doen en een praatje e.d. De anderen ben ik via verschillende fora tegengekomen en momenteel geef ik die vriendin en één van de andere meisjes af en toe en één van de anderen meisjes heel af en toe nog billenkoek als zij dit willen.
Ik ben op zoek naar meisjes waarbij ik hetzelfde kan doen, omdat ik het leuk vind om mensen die het willen te helpen, het leuk vind om billenkoek te geven en omdat ik denk dat billenkoek een goede methode is om dingen te leren of juist af te leren. Tenminste voor degene die daar voor open staan. Omdat ik merkte dat het lastig was voor meisjes van mijn leeftijd om met een veel ouder iemand af te spreken voor billenkoek, dacht ik ik zet zelf een advertentie, misschien maakt dat de drempel wat lager. Dus over het algemeen heb ik nog geen eenmalige contacten gehad, maar ja echt puur op wat diegene wensen en tot nu toe was dat meerdere keren. Ik probeer dus vooral invulling te geven aan de wens van straf en doe dit natuurlijk door afgesproken grenzen e.d. te hanteren, maar als de straf er komt, dan zal ik deze ook geven, ga je over de knie, kom je niet onder de billenkoek uit, zullen je billen rood kleuren en zal je je realiseren dat je sommige dingen anders moet doen omdat er dit soort consequenties aan zitten.

Doelen bereiken door middel van billenkoek.
Iedereen heeft doelen. Doelen die je zelf stelt en doelen die je wilt bereiken. Maar ook iedereen heeft valkuilen. Op weg naar deze doelen heb je vaak dus wat motivatie en wat discipline nodig om deze valkuilen te overwinnen. Maar hoe zorg je er nou voor dat je deze motivatie en discipline hebt en houdt? Dat kan bijvoorbeeld doormiddel van een flink pak op je billen oftewel billenkoek voor als de motivatie of discipline wat afzwakt. Straffen is natuurlijk al jaren overal een manier om dingen aan en af te leren. Zo is billenkoek dus een goede manier om bepaalde doelen te bereiken. Het kan namelijk worden gebruikt om vervelende dingen af te leren of juist goede dingen aan te leren. Het idee dat er een flink pak billenkoek wacht als je afspraken niet nakomt zal er voor zorgen dat je bepaalde dingen wel gaat doen. Zeker als je deze billenkoek al eens hebt ontvangen en dus weet wat er gaat komen als je je ergens niet aan houdt.

Gebruikelijke procedure
Hoe het meestal in zijn werk gaat is dat als we met de billenkoek beginnen ik je bij me roep en je laat vertellen waarom je de billenkoek verdient zodat je ook zelf goed begrijpt dat je de billenkoek nodig hebt.
Vervolgens zal ik je een stoel laten pakken of ik ga op een bank of iets dergelijks zitten en zal ik je over de knie nemen om je vervolgens een pak op je broek te geven. Dit duurt zo lang als dat ik denk dat dat nodig is.
Vervolgens sta je op en beveel ik je je broek naar beneden te doen en weer over mijn knie te komen liggen voor een pak slaag over je onderbroek. Ook dit duurt zo lang als dat ik denk dat nodig is.
Voor de laatste fase herhalen we dit en krijg je een pak slaag op je blote billen. Dit wederom zo lang als ik denk dat nodig is en tot dat ik zeker weet dat de billenkoek is doorgedrongen. Ik kan verzekeren dat je billen onderhand mooi rood kleuren. Hierna laat ik je in de hoek met je handen op je hoofd en ontblote billen of met je knieën op de stoel een tijd wachten om de billenkoek nogmaals goed door te laten dringen. Mocht ik merken dat ergens in de billenkoek, of tijdens het staan in de hoek of op de stoel er sprake is van ongehoorzaamheid, dan duurt de billenkoek gewoon langer of neem ik je weer over de knie. Net zo lang tot het moment waarvan ik denk dat de billenkoek goed is doorgedrongen.
Als dit het geval is mag je uit de hoek komen en kan er tijd zijn voor een knuffel of een bedankje voor de billenkoek.
Dit is de methode die ik het meest gebruik, maar in overleg zijn ook andere methodes mogelijk. Ik doe alles in overleg. Ik vind sfeer en omstandigheden het belangrijkste voor het geven en krijgen van billenkoek. De sfeer moet goed zijn en beide kanten moeten zich op hun gemak voelen. Dus alles gaat in overleg. Ook de straf. Natuurlijk zal de afgesproken straf gegeven worden, maar ik zal altijd rationeel blijven nadenken en nooit doen wat iemand van te voren zei niet te willen.

Stuur gerust een mailtje om vragen te stellen e.d. naar billenkoekdiscipline@outlook.com. Ook als je niet direct op zoek bent naar billenkoek. Ik ben ook altijd op zoek naar andere meningen e.d.

Groetjes, Michael
Terug naar boven Ga naar beneden
 
Op zoek naar wat discipline of gewoon een leuk gesprek?
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Klaproos :: Meetingpoint :: Contact-
Ga naar: